Organisatie

Waar staat Goeree Lighthouse voor

Goeree Lighthouse bieden business consultancy diensten op het snijvlak van strategievorming en strategie implementatie. Binnen onze dienstverlening vormt risico management de belangrijk uitgangspunt. Vanuit het perspectief van risico management adviseren wij onze klanten over mogelijkheden voor het kosteneffectief inzetten van assets over de gehele levensduur. Hierbij ligt onze focus op de balans tussen 1) financiële middelen, 2) technische & operationele performance en 3) veiligheid & milieu performance. Vanuit het Life Cycle perspectief voeren wij studies uit in elke levensfase van het asset.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor Goeree Lighthouse meer dan symboliek. Duurzame oplossingen nastreven voor onze klanten is een van onze doelstellingen. Daarbij kijken wij niet alleen naar de initiële vraag maar verder naar het grotere geheel. Wij zoeken samen met onze klanten naar de structurele en duurzame oplossingen.

Onze passie ligt in de maritieme wereld, waar wij met veel plezier in werken. Soms is daar levensreddende hulp nodig, die door de KNRM belangeloos wordt verleend. Daarom zijn wij Reder van het KNRM-station Stellendam.

antioinette

Contact

Goeree Lighthouse BV

Gladiolenpad 5

3251 CM Stellendam

The Netherlands

+31 (0)6-1772 6211

info@goereelighthouse.nl

Google Map